Suupistete tellimine cateringilt on muutunud üha sagedasemaks, sest tänapäeva üritused on muutunud dünaamiliseks – inimesed liiguvad ringi, suhtlevad rohkem ja naudivad vaba õhkkonda.
Just seetõttu on suupisted peolaual niivõrd hinnatud. “Need ei nõua enamasti nuga ega kahvlit, sobituvad mugavalt peohoo sisse ning lubavad külalistel nautida head maitset ilma liigselt istuma või ootama jäämata,” ütleb Ken Karjane, AB Cateringi esindaja.
Olgu tulemas sünnipäev, firmapidu, avamisüritus, koolitus või aiapidu – hästi valitud suupisted lisavad igal juhul üritusele maitseelamusi ja üllatusi.
AB Cateringilt suupisteid tellides saad ise keskenduda sellele, mis on tähtis: külalistele, emotsioonidele ja hetkedele.
AB Cateringi kaasamine tähendab vähem stressi ja rohkem rõõmu! Võta meiega ühendust juba täna!
Suupistete tellimine on lihtne viis muuta üritus meeldejäävaks
Suupistete tellimine on hea võimalus muuta sündmus meeldejäävaks. Hästi valitud ampsud loovad mõnusa atmosfääri, kutsuvad suhtlema ja pakuvad maitseid, mida kergesti ei unusta.
Üha rohkem tellitakse suupisteid just sündmuste tarbeks, kus on oluline praktilisus ja visuaalne esinduslikkus:
- sünnipäevad ja juubelid
- koosolekud ja kliendikohtumised
- firmapeod ja hooaja avamised
- baby shower’id, aiapeod ja seminarid
Iga selline sündmus on omal moel ainulaadne, kuid üks asi on nende puhul ühine – korraldaja soovib pakkuda midagi, mis oleks ühtaegu nii maitsekas, mugav kui ka hästi lahendatud.
“Suupistete serveerimisel loeb iga detail. Väike amps võib jätta suure mulje. Eriti siis, kui see on läbimõeldud, värske ja serveeritud viisil, mis kohe kutsub proovima,” kirjeldab Ken.
Professionaalselt korraldatud suupisted aitavad säästa aega ja närve – sest sel viisil väldid üleostmist, köögistressi ja oled kindel, et kõik saab õigel ajal valmis ning lauale pandud.
Lihtsad suupisted ei tähenda igavaid maitseid
Lihtsad suupisted ei ole kunagi igavad, kui need on õigesti koostatud. AB Cateringi menüü näitab, et maitseelamus ei sõltu keerukatest kombinatsioonidest, vaid läbimõeldud maitsete tasakaalust, kvaliteetsest toorainest ja ilusast serveeringust.
Meie külmlaua valikus on palju näiteid maitsvatest suupistetest:
- Graavilõhe vürtsisaiaga, kõrvale tar-tar kaste – klassikaline kooslus, mis töötab alati
- Krõbedas panko-paneeringus krevett koos vürtsika tšilli-ingveri majoneesiga – ideaalne soolaseks ampsuks
- Rostbiif käsitöö mustsõstra-nelgi kreemiga – huvitav ja üllatav maitsekooslus
- Vürtsikas porgandisalat musta kinoa ja rukolaga – sobiv veganitele ja gluteenivaba, maitserikas ning värske
- Vaagnal serveeritud valik: suitsupardifilee, suitsujuust, Prosciutto, salaami, valgehallitusjuust, rohelised oliivid, viinamarjad, juustukeerud – kõigile midagi!
Klassika ei vea kunagi alt
Eeltoodud hõrgutiste kõrvale sobivad peolauale ideaalselt ka klassikalised suupisted nagu kartulisalat maasuitsusingiga, singirullid, täidetud munad või rosolje – kõik need annavad lauale tuttava, aga hoolikalt loodud iseloomu.
„Kui paneme kokku lihtsa suupiste, siis mõtleme alati sellele, mis mulje see jätab. Väike amps peab olema maitsekas ja efektiivne – see ei tähenda kunagi igavust, vaid just keskendumist olulisele,“ kinnitab Ken.
Kui suupistelaud on nutikalt koostatud, ei ole vaja üle pakkuda. Väikeste detailidega saab palju ära teha. Ja see peegeldub ka külaliste tagasisides.
Soolased suupisted peolauale: mida eelistavad külalised?
Soolased suupisted peolauale on enamasti just see, mis kujundab tihtipeale võtmerolli. Suupisted aitavad hoida kõhud täis, tuju hea ja energia tasakaalus – eriti pikkadel üritustel, kus külalised liiguvad ringi, suhtlevad ja naudivad niisama olemist.
Seega annavad soolased suupisted lauale ja üritusele n-ö struktuuri. Need on midagi enamat kui lihtsalt „paneme midagi hamba alla“.
Suupistevalikuga saab nutikalt mängida. Näiteks on võimalik katta nii erinevad maitse-eelistused kui ka toitumisvajadused.
Samas ei pea tegema kümmet erisugust vaagnat – oluline on tasakaal ja läbimõeldud valik, kus leidub midagi igale külalisele.
„Soolased suupisted on nagu ürituse selgroog, need annavad lauale sisu. Näeme sageli, et just soolaste valikute puhul ootavad kliendid kõige rohkem läbimõeldud valikut – et pakutav oleks maitseküllane, aga ka praktiline,“ sõnab Ken.
Suupistete serveerimisel mängib rolli ka nende esitus: portsjon suurus, mugavus haarata, mitmekesisus ja visuaalne väljapanek.
Hästi valitud soolased ampsukesed võivad muuta kogu laua tervikuna atraktiivseks ja kutsuvaks.
Maitsvad suupisted, mis arvestavad iga külalise vajadustega
Kõik üritused on erinevad ja sageli vajab ka suupistelaud pisut kohandamist. Olgu tegemist taimetoitlaste, allergikute vajadustega või lihtsalt sooviga pakkuda midagi kergemat ja hooajale sobivat – põhjalikult koostatud suupistevalik võimaldab pakkuda häid elamusi igale külalisele.
Pühendunud toitlustusteenuse pakkuja arvestab juba algusest peale sellega, millised eelistused ja piirangud võivad külalistel olla. Kliendil tuleb aidata teha valikuid, mis ei jäta ühtki külalist lauast kõrvale.
See kehtib nii klassikaliste valikute kui ka spetsiaalsete soovide puhul, milleks on näiteks gluteenivabad, laktoosivabad või vegansõbralikud ampsud.
„Me ei tee lihtsalt suupisteid, vaid loome lahendusi, mis ka päriselt töötavad. Kui laud peab olema osaliselt taimetoitlastele mõeldud ja osaliselt klassikaline, siis see ei tohi tunduda nagu kahe erineva maailmana, vaid osana ühest läbimõeldud tervikust,“ kinnitab Ken.
Igal hooajal on oma trendid
Menüüd tuleb hooaegade põhjal värskendada. Kevadel ja suvel eelistatakse kergemaid, rohelisemaid ja värskemaid maitseid; sügisel ja talvel sobivad paremini veidi tummisemad ja sügavamad maitsenoodid.
AB Cateringi köök arvestab hooaegadega, mis tähendab, et üht ja sama menüüd ei kopeerita ühelt ürituselt teisele, vaid kohandatakse vastavalt kliendi soovidele, sündmusele ja hooajale.
Selline lähenemine loob rohkemat kui lihtsalt täiskõhutunde – see tekitab tunde, et keegi on päriselt iga külalise peale mõelnud. Ja tegelikult ju ongi!
Koostöö, mis töötab
Suupistete tellimine ei tohiks olla keeruline. Kui sul on olemas umbkaudne visioon – näiteks inimeste arv, ürituse laad ja meeleolu –, siis peab professionaalne teenusepakkuja suutma ülejäänu juba enda peale võtta.
AB Cateringi puhul tähendab see selget ja arusaadavat suhtlust, läbipaistvat hinnastamist ning võimalust kohandada menüüd vastavalt vajadusele.
Me ei räägi ainult toidust, vaid ka usaldusest, mis tekib siis, kui korraldaja tunneb, et tema ideid ja piire on kuulda võetud.
„Meie töö ei ole pelgalt maitsvaid suupisteid valmistada, vaid võtta kliendi õlgadelt terve tubli tükk logistikat ja stressi. Kui see osa on asjatundlikult kaetud, saavad korraldajad keskenduda sellele, milleks üritused päriselt loodud on – inimestele ja emotsioonidele,“ kirjeldab Ken.
Iga üritus on unikaalne ning seetõttu on ka AB Catering alati valmis olema paindlik, mis tähendab lähtumist sündmuse iseloomust, osalejate arvust, erisoovidest ja üldmuljest.
Suupistete catering’i tellimine on lihtne ja tulemus jääb meelde
Kui soovid, et su ürituse peolaud räägiks headest maitsetest, esteetikast ja läbimõeldud korraldusest, siis tasub suupistete valmistamine usaldada asjatundjatele. AB Cateringi tiim loob lahendusi, mis ei vaja lisaselgitusi – need lihtsalt toimivad.
Tutvu meie menüüdega ja võta ühendust juba täna! Meie hoolitseme selle eest, et tasakaalus oleks nii maitse, vorm kui ka mulje!
Küsi julgelt pakkumist siin!