Banketid ja pidulikud vastuvõtud
Telli oma tähtsündmuse toitlustamine AB Cateringilt, sest me pakume sulle just sinu vajadustele vastavaid täislahendusi.
Teiste sõnul
“Alati kiire, usaldusväärne ja maitsev! Meile endale Kuudis on kiire ja sõbralik kliendisuhtlus väga oluline ja oleme kaua otsinud koostööpartnerit, kes jagaks samasid väärtuseid ning suudaks pakkuda head kliendikogemust.
Toit on alati õigel ajal kohal, kaunilt serveeritud ja maitsev!”
Anna Lutter – käsitöökoja KUUT perenaine
Telli oma tähtsündmuse toitlustamine AB Cateringilt, sest me pakume sulle just sinu vajadustele vastavaid täislahendusi.
- Meil on tarvis teada, mitu inimest, kus ja millal tuleb toitlustada
- Päringu peale võtame sinuga mõne tunni jooksul ühendust
- Pakume välja soovituslikud näidismenüüd ja räägime läbi võimalikud menüüvariandid
- Kinnitame päevamenüü
- Täpsustame, kas ning kui palju on tarvis võtta kaasa nõusid ja laudu
- Koostame hinnapakkumise koos kellaajalise toitlustusplaaniga
- Vaatame üle ka toimumispaiga, et panna paika kohapealne logistika
- Toidud valmistame alati samal päeval ja vahetult enne söögiaegu
- Tuleme kohale, teeme lubatu ning pärast koristame ja peseme kasutatud nõud.
Ühesõnaga – sina tellid ja meie teeme.
Tellimiseks täida kontaktivorm.
Lihtsalt jäta meile oma kontakt ja võtame sinuga kiirelt ühendust, et kokku panna sulle meelepärane menüü sulle sobivas eelarvevahemikus.
Seejärel, juba 3 h jooksul võid oodata Karmo kõnet.
Karmo uurib lähemalt, mis üritus on tulemas ja kui palju külalisi on oodata, et seejärel panna sulle teele sobiv catering pakkumine.
Kiiremate küsimuste korral saad alati ühendust võtta meiega telefoni teel 53500822
Karmo Käärid
Müügijuht
Korduma kippuvad küsimused, vastab müügijuht Karmo
Mis vahe on banketil ja pidulikul vastuvõtul?
Bankett tähendab pidulikku õhtusööki millegi auks.
Õhtusöök tähendab kas pika laua taga või laudkondade kaupa peosaalis istumist ja mitmekäigulist einestamist.
Vastuvõtt seevastu on püstijalaüritus, kus süüa serveeritakse rootsi laua põhimõttel ja toidud on pigem kergemad suupisted.
Pidulik vastuvõtt võib olla banketi sissejuhatav osa, aga võib olla ka eraldi sündmus. Samas ei pruugi banketile eelneda pidulikku vastuvõttu.
Minu poolt on ainult banketisaal, kas te saate lauad-toolid ise kaasa võtta?
Ikka, meil on kogu vajalik inventar olemas.
Räägime läbi, mitmele inimesele on tarvis kohta laua taha ja täpselt nii palju toole ja laudu me ka kaasa võtame.
Kas kõik peavad sama toitu sööma, mul tuleb banketile ka väike seltskond taimetoitlasi?
Kui palju neid täpselt on? Kas nad on täpsemalt veganid või vegetariaanid? Meil on mõlema grupi jaoks olemas eraldi erimenüüd, mis ei jää maitselt ja toiteväärtuselt alla meie loomset sisaldavatele põhimenüüdele.
Äkki oleks banketist mõistlikum korraldada hoopis pidulik vastuvõtt?
Oleneb eesmärgist.
Pika laua või mitme väiksema laudkonnaga bankettide puhul suhtlevad inimesed enamasti enda kõrval istujatega ja peamine rõhk on toidu nautimisel.
Piduliku vastuvõtu korral pole inimesed nii öelda oma koha külge aheldatud ja moodustavad õhtu käigus suhtlemiseks erinevaid vahetuvaid seltskondi.
Kui sul on plaanis viia piduliku sündmuse käigus erinevaid inimesi kokku, panna nad omavahel suhtlema, siis pigem korralda pidulik vastuvõtt banketi asemel.
Näiteks kui plaanis on nii kümnekonna osakonna ja mitme saja töötajaga ettevõtte suursündmuse tähistamine, võiks teemaks tulla pigem pidulik vastuvõtt kui bankett.
Mis bankett, see on ju klassikaline pika lauaga süldipidu!
Suurte sündmuste ühissööminguga tähistamise komme on pea sama vana kui inimkond ise.
Konkreetse mitmekäigulise ja hõrgutistest lookas lauaga söömapidude kombest eestlaste seas kirjutas juba krooni Russow renessanssiajal.
Ja kindlasti on eestlaste peokombestikku ja peotoidulauda mõjutanud ka kokkupuuted baltisakslastest mõisnike tavadega.
Mis puutub sülti, siis see on olnud traditsiooniline peolauatoit ja andnud banketile tema rahvaliku nime.